Circus in de Basiliek - Bij oma op bezoek!
Door het circustheater

De Stichting Centrum voor Circuskunst speelt op vrijdag 11 april om 19.00u de voorstelling 'Bij oma op bezoek' in de Basiliek op de markt. De toegang is gratis.

Het verhaal
Sofie moet naar haar oma. Ze vindt het zo saai. Haar oma stelt haar altijd dezelfde vragen. En in het bejaardentehuis waar haar oma zit is voor haar niets te doen. Maar wat doet haar oma dan met jongleerballen?
Ze houdt iets voor haar achter, ze voelt het gewoon. Als haar oma haar het geheim verklapt, ontvouwt zich een heel andere wereld waar niets is wat het lijkt.

Circus in de Basiliek
Het circustheater heeft de voorstelling, waarbij de circusacts zijn ingebouwd in het verhaal, gemaakt voor bejaarden- en verzorgingshuizen maar geeft nu in de Vastentijd een extra voorstelling in de Basiliek. Het is de bedoeling dat jong en oud elkaar daar ontmoeten. In die ontmoeting kan de waardering en begrip voor elkaar groeien. Dat is ook wat in het verhaal gebeurd.

Informatie
De voorstelling start om 19.00u in de Basiliek, de grote kerk op de Markt, en duurt ongeveer 45 minuten. De toegang is gratis, er wordt een vrije gave gevraagd. Ouders, kinderen, opa's, oma's u bent van harte welkom!